Rističevićeva stranka: Vučić da se izvini Nišlijama

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rističevićeva stranka: Vučić da se izvini Nišlijama

Nedelju dana niko nije reagovao na to što je premijer Aleksandar Vučić usred Niša javno vikao na gradonačelnika Darka Bulatovića. Osuda stiže tek sada i to od niškog odbora Narodne seljačke stranke, koalicionog partnera SNS u republičkoj skupštini. Rističević i centrala NSS se ograđuju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vučić da se izvini Bulatoviću za nasilničko ponašanje

Izvor: NiskeVesti.rs, 22.Okt.2016, 13:45

Niški Gradski odbor Narodne seljačke stranke najoštrije je osudio nedavno ponašanje premijera Srbije prema gradonačelniku Niša, smatrajući da niko nema pravo da se prvom čoveku Grada obraća neprimerenim tonom ili rečnikom, „pogotovo ako je gost u njegovoj kući“, navodi se u saopštenju...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.