Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušten 31 gradski i opštinski odbor SNS

Izvršni odbor (IO) Srpske napredne stranke (SNS) raspustio je 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, najviše zbog nerada, svojeglavog ponašanja i želje da se vlada kao za vreme prethodne vlasti, izjavio je danas predsednik IO SNS Radomir Nikolić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspušten 31 gradski i opštinski odbor SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2014

Izvršni odbor (IO) Srpske napredne stranke (SNS) raspustio je 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, najviše zbog nerada, svojeglavog ponašanja i želje da se vlada kao za vreme prethodne vlasti, izjavio je danas predsednik IO SNS Radomir Nikolić..."Sistem 'sjaši kurta da uzjaši murta' za nas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Raspušten 31 odbor SNS

Izvor: Danas, 01.Avg.2014

Srpska napredna stranka raspustila je 31 gradski i opštinski odbor u Srbiji, a očekuju se promene u još devet odbora, najviše zbog nerada, svojeglavog ponašanja i želje da se vlada poput prethodne vlasti, izjavio je juče predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.