RAT U SNS Zorana izbacuje Đukanovića

Izvor: Blic, 28.Sep.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT U SNS Zorana izbacuje Đukanovića

Netrpeljivost između Zorane Mihajlović i Vladimira Đukanovića više ne može da se kontroliše, jedno od njih dvoje moraće da leti iz SNS.

Vladimir Đukanović

Buntovni poslanik naprednjaka Đukanović više ne bira reči u napadima na potpredsednicu Mihajlović, a ona najavljuje da će zatražiti njegovo isključenje iz stranke.

Ljut zbog izjave Mihajlovićeve da će stranačkim organima predložiti da ostane bez članske knjižice, Đukanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na Tviteru u svom stilu napisao: „Šmrc, Zoka hoće da me isključi iz stranke. Nemoj Zorule da si tako stroga”, a onda i „Zorana Mihajlović bi mogla da me isključi, ali iz URS-a”.

Mihajlovićeva juče nije odgovarala na pitanja „Blica” da komentariše novi napad stranačkog kolege, dok nam je Đukanović rekao da se ne plaši za svoju budućnost.

- Super. Da sam član URS-a ili instituta Ist-vest bridž, verovatno bih se uplašio. Pošto sam član SNS, a tu još ima ljudi koji vole svoju zemlju, onda ne brinem - kaže Đukanović za „Blic”, aludirajući na nekadašnju saradnju Zorane Mihajlović sa osnivačem G17 plus Miroljubom Labusom i njeno članstvo u nekim zapadnim NVO.

Vladimir Đukanović je prethodnih meseci bio uporan u prozivkama Zorane Mihajlović, koja javno nije htela da mu odgovara.

- Preko štampe namešta kolege za koje joj zapadne gazde i ona sama procene da su previše srpski nastrojeni ili da eventualno naginju ruskoj strani. Pa još ako su u boljim odnosima sa premijerom, to nju ume veoma da rastuži, a potom da je pretvori u aždaju - samo jedan je od Đukanovićevih napada na stranačku koleginicu.

Teške optužbe: Đukanović je ove godine u desetak TV emisija, autorskih tekstova i intervjua žestoko napadao Zoranu Mihajlović, optužujući je za sve i svašta:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.