Prošetajte sa Vučićem kroz izložbu O NJEMU (NECENZURISAN 360 VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošetajte sa Vučićem kroz izložbu O NJEMU (NECENZURISAN 360 VIDEO)



Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je sinoć izložbu “Necenzurisane laži” u galeriji “Progres” u Beogradu.

Ekipa Telegraf Now prisustvovala je događaju i dočarala vam atmosferu u 360 tehnologiji!

Organizator izložbe je informativna služba Srpske napredne stranke, a kako su autori naveli u opisu ove postavke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koju čine objavljene naslovne strane i duplerice novina na kojima je često Vučić u glavnoj ulozi, "cilj je da se skrene pažnja na manipulaciju pojmom cenzure u Srbiji u periodu od 2014. do danas".

Postavka koja je otvorena 18. jula u galeriji “Progres” u Beogradu do septembra bi trebalo da bude predstavljena i građanima u unutrašnjosti Srbije.

Video 360 je virtuelna stvarnost, mogućnost da gledate iz svih uglova, baš kao u realnom životu.

Kao što inače okrećete glavu, sada ćete pomerati kursor ili jednostavno preko tač skrina ili miša pomerati video kako bi gledali baš ono što poželite. Naša preporuka je da video podesite i gledate u HD rezoluciji.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Telegraf Now pomera granice u svetu medija, pa vam tako ponovo donosi nešto novo. Prvi smo pokrenuli vesti, jutarnje lajvstrim emisije, sada je došao na red video 360, i naravno tu se ne zaustavljamo, nastavljamo da pratimo trendove u svetu tehnologije SAMO ZBOG VAS.

Pogledajte još zanimljivih videa iz produkcije Telegraf Now:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.