Prokupački naprednjaci uz Vučića

Izvor: Blic, 16.Feb.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokupački naprednjaci uz Vučića

Opštinski odbor SNS Prokuplje je na večerašnjoj sednici jednoglasno podržao predlog predsedništva stranke da se Aleksandar Vučić predloži kao kandidat za predsednika Srbije.

- U predhodnih nekoliko godina naš predsednik stranke je ličnim zalaganjem, upornošću, znanjem i diplomatskom mudrošću umnogome doprineo da Srbija postane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << značajan i respektabilan partner u međunarodnoj politici – kaže se između ostalog u saopštenju prokupačkih naprednjaka.

Po njihovom mišljenju reforme privrednog sistema i ulaganje u infrakstrukturu, koje karakterišu njegovu Vladu rezultirale su da Srbija danas ima jednu od najvećih stopa privrednog razvoja u Evropi. U saopštenju se ističe i da bi jedino Vučićev izbor za predsednika Srbije značio nastavak započetog posla i brži i efikasniji preporod države.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.