Poslanik besan jer nema informaciju o otkazivanju vanredne sednice parlamenta (FOTO)

Izvor: S media, 04.Sep.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik "besan" jer nema informaciju o otkazivanju vanredne sednice parlamenta (FOTO)

Vanredna sednica Skupštine Srbije, koja je prvobitno bila zakazana za sutra, otkazana je pošto su poslanici koji su tražili održavanje te sednice povukli zahtev. Na dnevnom redu sednice, koja je bila zakazana za sutra u 11 sati, trebalo je da bude samo jedna tačka - predlog za izbor viceguvernera Narodne banke Srbije, koji je podnela guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković.

Predlog za održavanje vanredne sednice sa tom tačkom dnevnog reda tražili su poslanici vladajuće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koalicije - SNS, SPS, URS, NS, PUPS i JS. U saopštenju republičkog parlamenta navodi se da je predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović obavestio poslanike da je povukao saziv za osmu vanrednu sednicu u ovoj godini, jer su poslanici koji su tražili njeno održavanje povukli taj zahtev.

Međutim, poslanik LDP-a Bojan Đurić nije imao informaciju o otkazivanju sednice i javno se na Tviteru požalio da je od novinara saznao da je sednica otkazana.

(Tanjug/ S media)
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.