Poslanica SNS skuplja potpise protiv Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanica SNS skuplja potpise protiv Vučića

Grupa naprednjaka u Čačku, nezadovoljna zbog smena u lokalnom odboru, pokrenula je peticiju protiv takve odluke Izvršnog odbora i predsednika SNS Aleksandra Vučića.

- Ovu grupu predvodi narodna poslanica SNS Mirjana Đoković, zajedno sa odbornicom Gordanom Plazinić Cikić. Njih dve insistiraju da se, umesto promene poverenika, na stranačke izbore ide odmah. Članstvo je zbunjeno jer trpi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pritiske da se opredeli za jednu ili drugu stranu, umesto da se strasti smiruju i da se radi na pomirenju unutar čačanskog odbora - rekao je sagovornik "Blica" iz SNS.

Poslanica Mirjana Đoković je za list "Blic“ demantovala  navode stranačkih kolega, objašnjavajući da je peticija potpisivana pre posete Radomira Nikolića Čačku.

- Ja sam prva koja je potpisala taj papir koji je već predat u stranku, ali sam to učinila pre zvanične odluke centrale o smeni dr Radojevića. U ovom trenutku ne učestvujem u takvim aktivnostima jer ja nisam običan član stranke, nego sam i poslanik. Bilo bi besmisleno da sada radim protiv odluka zvaničnih organa partije - izjavila je Đokovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.