Petronijević: O nama govore naši rezultati

Izvor: Blic, 06.Feb.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petronijević: O nama govore naši rezultati

Omladina Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd organizovala je danas akciju na Trgu Republike, u okviru koje su građanima predstavili rezultate gradske vlasti.

Kako je novinarima rekao član Izvršnog odbora SNS Dragomir Petronijević kroz fotografije su, na simboličan način, predstavljene konkretne stvari koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << urađene u Beogradu i predstavljaju rad SNS i grada Beograda.

Na panou sa fotografijama, omladina beorgadskog SNS-a navodi da je za vreme aktuelne gradske vlasti, predvođene SNS-om, deficit smanjen za 10 odsto, otvoren Pupinov most i stanica Prokop, nabavljeno 30 novih autobusa, započet projekat Beograd na vodi, obnovljena ulica Vojvode Stepe, otvorene nove škole i obdaništa...

"Imamo plan da u narednih deset godina završimo izgradnju kanalizacione mreže u celom gradu. Građani rubnih opština su se osećali kao građani drugog reda, ali drektnom komunikacijom sa njima i izlaskom na teren poceli smo da rešavamo problem po problem", rekao je Petronijevih, koji je i član Gradskog veća.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladina gradskog odbora SNS predstavila rezultate rada

Izvor: Studio B, 06.Feb.2016

Omladina gradskog odbora Srpske napredne stranke na Trgu republike predstavila rezultate rada te stranke od kada je na vlasti u gradu Beogradu . ..Asfaltiranje preko 400 ulica, obnova vrtića, rad na izgradnji nove kanalizacione mreže, nabavka 30 novih autobusa samo su neki su od pitanja kojima su se...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.