Paunović, poverenik SNS-a za grad Zaječar: “Mirković je izabrao svoj put”

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Nov.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunović, poverenik SNS-a za grad Zaječar: “Mirković je izabrao svoj put”

Kako prenosi sajt istocnevesti.com, nakon što je predsednik Skupštine grada Zaječara i poslanik u republičkom parlamentu Saša Mirković napustio poslanički klub SNS-a u kome nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj, ubrzo je napustio i samu Srpsku naprednu stranku.
Kako je rekao u obrazloženju, napustio je SNS zbog neslaganja sa rukovodstvom stranke. On ostaje u parlamentu, a delovanje nastavlja kao >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << nezavisni poslanik.
Ubrzo nakon ovih događaja, Predsednika Skupštine grada Zaječara Saša Mirković oglasio se i saopštenjem za javnost u kome je obavestio medije i javnost da je formirao i održao prvu sednicu inicijativnog odbora Pokreta “JAKA SRBIJA”.
Nakon svih ovih dešavanja u gradu na Timoku, i političkih nedoumica, u ekskluzivnoj izjavio za portal Istočne vesti, Vladan Paunović, poverenik SNS-a za grad Zaječar je rekao:
“Politika je stvar izbora. Gospodin Mirković je izabrao svoj put. Mi verujemo u politiku Srpske napredne stranke, mi verujemo u politiku predsednika i premijera gospodina Aleksandra Vučića, a narod će na izborima pokazati kome više veruje!”
IZVOR: istocnevesti.com

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.