Pajtić: DS neće odustati od mitinga

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: DS neće odustati od mitinga

Demokratska stranka ostaje pri odluci da 25. aprila održi veliki miting u prestonici, koji se protivi aktuelnoj vlasti, bez obzira na spekulacije da će Srpska napredna stranka odustati od najavljenog skupa istog dana u Novom Sadu.

Lider DS Bojan Pajtić kaže za “Blic” da “samo onaj ko ne živi u ovoj zemlji ne vidi koliko je Vlada loša”.

- Od 2000. do 2012. plate i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << penzije su se samo povećavale, ali ih Vučićev režim smanjuje. Standard građana je za oko 30 odsto manji u odnosu na period od pre tri godine. Javni dug za samo dva i po meseca ove godine povećan je za 1,6 milijardi, a u periodu od 12 godina stranaka DOS on je povećan za 1,3 milijarde. Vučić je tako zadužio Srbiju za dva i po meseca više nego DOS za 12 godina - kaže Pajtić.

On ističe da u Srbiji stranih investitora gotovo da nema, novinari su, na ovaj ili onaj način, oterani iz medija, a tajnim ugovorima rasprodaju se resursi zemlje.

- Apsolutno dižemo svoj glas protiv ove vlasti i apsolutno ćemo održati miting - istakao je Pajtić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: DS neće odustati od mitinga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2015

Demokratska stranka ostaje pri odluci da 25. aprila održi veliki miting u Beogradu protiv aktuelne vlasti, bez obzira na najave da će SNS odustati od najavljenog skupa povodom godinu dana rada Vlade istog dana u Novom Sadu, izjavio je lider DS Bojan Pajtić...Pajtić je za "Blic" rekao da "samo onaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SNS odlaže miting, DS ne odustaje od okupljanja

Izvor: Blic, 30.Mar.2015

Demokratska stranka ostaje pri odluci da 25. aprila održi veliki miting u prestonici, koji se protivi aktuelnoj vlasti, bez obzira na spekulacije da će Srpska napredna stranka odustati od najavljenog skupa istog dana u Novom Sadu...Lider DS Bojan Pajtić kaže za “Blic” da “samo onaj ko ne živi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.