PRETI TUŽBOM Poslanica SNS: Vučiću sam pisala sa privatnog telefona, ušli ste u moju intimu!

Izvor: Press, 30.Okt.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI TUŽBOM Poslanica SNS: Vučiću sam pisala sa privatnog telefona, ušli ste u moju intimu!

Narodna poslanica SNS Biljana Ilić Stošić najavila je tužbu protiv “Blica” zbog objavljivanja fotografija njenih SMS-ova koje je slala Aleksandru Vučiću tokom sednice Skupštine Kragujevca na kojoj je smenjen Veroljub Stevanović.
- Ja sam slala poruke svom šefu Aleksandru Vučiću sa svog privatnog telefona i vi ste tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ušli u moju intimu. Čim završim obaveze koje imam, otići ću kod advokata i podneću tužbu - rekla je Ilić Stošić za “Blic” kada smo je kontaktirali sa molbom da objasni svoje poruke lideru naprednjaka koje smo juče objavili.
Da li je SMS koji je poslala tačno u 12.12 sati, mnogo pre nego što je Stevanović smenjen, bio tajna ili nije, pitanje je, ali ju je ekipa “Blica” snimila na javnoj sednici Skupštine grada.
Poslanica Biljana Ilić Stošić je, podsetimo, Vučiću napisala: „Smenili smo Verka! Bilo je žestokog pljuvanja (pominjan je i vaš brat i ljudi zarobljeni u karantinu), ali smo nekako prošli. A sada, neka nam je bog u pomoć! Ljubimo vas i volimo. Vaša poslanica.“
Biljana Ilić Stošić nema mandat odbornice Skupštine grada Kragujevca, a na sednici lokalnog parlamenta bila je u svojstvu gošće. Uz to je, a nije bila jedina, prekršila pravilnik u kome stoji da mobilni telefoni moraju da budu isključeni dok traje sednica.

Kako stoji u pravilniku Skupštine grada, tokom prvih 15 minuta od početka sednice akreditovani novinari, odnosno fotoreporteri i snimatelji, mogu da rade iz same sale, a nakon toga mogu da nastave rad sa galerije, koja je predviđena za sve građane.
Snimci koje je objavio “Blic” napravljeni su upravo sa galerije, u kojoj je bilo na desetine građana koji su došli da prate sednicu i imali su pravo da snimaju i fotografišu. Poslanica SNS je bez skrivanja kucala poruke na svom mobilnom telefonu, pa ih je i pokazivala partijskim kolegama.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.