Otkrivena tajna: Vlada Mandić ponovo postaje otac!

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna: Vlada Mandić ponovo postaje otac!

Rukometaš i član SNS Vlada Mandić ponovo će postati tata, jer je njegova nova devojka Jasmina Travac u drugom stanju.

Rukometaš je ovu vest saznao pre par meseci, ali je čuvao strogo u tajnosti dok oboje nisu bili sigurni da žele dete. Inače, Mandić iz prvog braka već ima ćerku Sašu, a sa Jasminom čeka sina – prenosi “TVBest” od izvora bliskog poznatom rukometašu.

“Vlada i Jasmina upoznali su se prošle godine na Zlatiboru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i odmah se zaljubili. Njihova ljubav bila je na prvi pogled, ali se Mandić trudio da svoju izabranicu ne izlaže javnosti. Obično su izlazili u njegov restoran, a posle u noćni provod i to u velikom društvu, pa se nije mogao steći utisak da je on u ozbiljnoj vezi”, priča izvor i dodaje:

“Devetnaestogodišnja Jasmina, Vladina je komšinica, ali se oni nisu poznavali sve dok se nisu sreli na Zlatiboru. Užičanka je, a u Beogradu studira Fakultet za bezbednost i diplomatiju. Proteklih dana ona je bila na ultrazvuku gde joj je ustaniovljeno da nosi dečaka.”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Mandić čeka dete sa studentkinjom

Izvor: Blic, 27.Mar.2015

Bivši rukometaš Vlada Mandić očekuje prinovu sa svojom 14 godina mlađom devojkom Jasminom Trnavac...Par je romansu otpočeo prošle godine, a poznati zavodnik je izgleda odlučio da se skrasi...Jasnima, koja ima 20 godina i još studira, u petom je mesecu trudnoće, a Mandić je već upoznao njene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.