Izvor: S media, 01.Sep.2012, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici Skupštine Novi Sad u karantinu zbog sednice

Stranke koje pokušavaju da preuzmu vlast u Novom Sadu poslale su odbornike u 'karantin' u hotel Norcev na Fruškoj gori, kako bi se izbegla mogućnost da neki od njih pređu u suprotni tabor i tako izgube većinu.

Odbornici će u izolaciji ostati sve dok ne bude zakazana nova sednica Skupštine grada, na kojoj će ova koalicija stranaka pokušati da preuzme vlast u gradu, piše Blic.

List dodaje da su ove mere preduzete kako bi se neutralisala mogućnost da neko od >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odbornika iz novopečene većine "preleti" u tabor još uvek aktuelne gradske vlasti.

Reč je o 40 odbornika Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Romske demokratske stranke, Demokratske stranke Srbije i Srpskog pokreta obnove.

Tu su i odbornici koji su izabrani na listi "Dveri", pa potom isključeni iz stranke, kao i odbornik vlaške stranke Nijedan od ponuđenih odgovora, koji je takođe isključen iz te partije.

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević to nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje.

"Nemam komentar, hvala vam", rekao je Vučević agenciji Beta.

(Agencije, Blic)

Foto: novisad.org
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.