Odbori SNS-a o napadima na premijera

Izvor: Studio B, 29.Jan.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbori SNS-a o napadima na premijera

Gradski odbori Srpske napredne stranke Novog Sada i Beograda zatražili su danas hitnu sednicu Predsedništva i Glavnog odbora te stranke, zbog, kako su naveli "orkestriranih napada na premijera i Vladu Srbije".

Beogradski odbor SNS-a nakon današnje hitne sednice zatražio je hitno zakazivanje sednice stranačkog rukovodstva na kojima će biti razmotreni, kako se navodi, "aktuelni i sve učestaliji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << napadi na suverenost Srbije".

Predsednik Gradskog odbora SNS Novi Sad Miloš Vučević naveo je da će članovima Predsedništva predložiti da organizuju skup koji će nedvosmisleno pokazati "da li su građani Srbije za politiku Aleksandra Vučića i politiku moderne, pristojne, suverene Srbije, ili žele da njihovim životima upravljaju svojim lažima, razni, Pajtići, Jankovići i Kandićke". 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

GO SNS traži od Vučića sednicu stranke zbog učestalih napada

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015

GO Beograda SNS održao je hitnu sednicu povodom konstantnih napada na premijera i Vladu Srbije, "od strane onih interesnih grupa koje kontinuirano rade na tome da oslabe sve njene institucije..BEOGRAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda zatražio je danas od lidera te partije Aleksandra...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.