O rekonstrukciji vlade od januara

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O rekonstrukciji vlade od januara

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se eventualnom rekonstrukcijom vlade baviti od januara.

Vučić je na pitanje novinara u Krupnju da li se može očekivati rekonstrukcija vlade, kako se to priča, kratko odgovorio: "Baviću se time od januara".

Mediji su u više navrata u poslednje vreme pisali o mogućoj rekonstrukciji vlade, uz pozivanje na nezvanična saznanja.

Podsetimo, premijer Aleksandar Vučić je rekao da će se pitanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hoće li biti rekonstrukcija vlade baviti tek kad bude video polugodišnje izveštaje o radu ministara.

Poslanik SNS Aleksandar Jovičić je dan nakon premijerove izjave za B92 rekao da će rekonstrukcije svakako biti, ali nije poznato tačno kada.

Novosti su nedavno pisale, pozivajući se na svoje izvore, da će do nove smene ministara doću u januaru.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je da na stranačkim sastancima nije bilo reči o rekonstrukciji Vlade Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Rekonstrukcijom vlade baviću se od januara

Izvor: Kurir, 01.Nov.2014

Vučić je na pitanje novinara u Krupnju da li se može očekivati rekonstrukcija vlade, kako se to priča, kratko odgovorio: Baviću se time od januara..KRUPANJ - Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se eventualnom rekonstrukcijom vlade baviti od januara...Vučić je na pitanje...

Nastavak na Kurir...

Rekonstrukcija od januara

Izvor: OkRadio.rs, 01.Nov.2014

Predsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je da će se eventualnom rekonstrukcijom vlade baviti od januara. Vučić je na pitanje novinara u Krupnju da li se može očekivati rekonstrukcija vlade, kako se to priča, kratko odgovorio: "Baviću se time od januara".   Vučić je ranije kayao da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.