Nije trebalo da legalizujemo SPS

Izvor: Blic, 13.Jul.2012, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije trebalo da legalizujemo SPS

Kakvu šansu treba dati vladi u kojoj su SNS, SPS i URS ako su svi oni već sedeli u različitim vlastima? Nisam video nijedno novo lice. Da li treba da damo šansu Iliću magistru Velimiru da dovrši sa „kraduckanjem“ onog što nije uspeo da pokrade dok je bio na vlasti? - odgovara pitanjem na pitanje u intervjuu za „Blic“ Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << došlo do toga da se dogovore SNS, SPS i URS?

- Tako što nije postojalo dovoljno odlučnosti da se raskine sa prošlošću. U oktobru 2000. tražio sam da se zabrane SPS, SRS, JUL i SSJ. Kako mi možemo sada da se obračunamo sa devedesetim kad protagonisti devedesetih čine vladu? Ovog trenutka imate vladu koju čine upravo te stranke, pojačane Mlađanom Dinkićem, čovekom nesebične ljubavi prema tuđim parama.







Opširnije u štampanom izdanju

Povezane vesti: Ugljanin: Očekujem razgovore sa SNS, SPS i URS-om SNS, URS i SPS potpisali sporazum o vladi u Nišu DS: Vlada neće doneti boljitak Potpisan sporazum o novoj vladi, stranke još ćute o personalnim rešenjima Dinkić poziva Ljajića u Vladu, Ljajićeva odluka zavisi od DS-a

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Od nove vlade ne očekujem ništa

Izvor: Akter, 13.Jul.2012

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da od vlade koju će formirati SNS, SPS i URS ne očekuje ništa

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.