Nepoželjna sam jer nisam za Petkovića

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoželjna sam jer nisam za Petkovića

Povod mog istupanja iz članstva SNS bila je odluka da ne podržim izbor Tihomira Petkovića za gradonačelnika - rekla je dr Jelena Raković Radivojević, budući nezavisni odbornik u Skupštini grada.

Da unutar SNS tinja rat između zvaničnog SNS i doktorke Raković Radivojević, koja je uz sebe imala i nekoliko odbornika, ispostavilo se kao tačno.

- Da ne podržim Petkovića odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam po sopstvenoj savesti uprkos činjenici da su pojedinci iz rukovodstva SNS u više navrata, duže vreme, vršili pritisak da tu odluku promenim. Kada mi je stavljeno do znanja da ukoliko ne promenim odluku nisam više poželjna u SNS, odlučila sam da postupim po sopstvenoj savesti - navodi doktorka Radivojević, po struci anesteziolog, a po funkciji direktor Opšte bolnice Užice.

Ostala sama

Nekoliko odbornika SNS, koji su dugo tvrdili da neće dati glas Petkoviću, promenili su stav

Razlog zbog čega smatra da je Petković nedostojan gradonačelnika nije navela.

Nekoliko odbornika SNS, izuzev nje, koji su dugo tvrdili da neće dati glas Petkoviću, promenili su stav.

- Pokušavam da razumem moje bivše stranačke kolege koji na kraju nisu postupili po sopstvenoj savesti - dodaje ona. U pismu kaže da joj je predočeno da je ovim činom ugrozila direktorsku poziciju.

- Zbog ove moje odluke biće upitan ostanak na mestu direktora Opšte bolnice u Užicu, čega sam sama svesna, i dalje ću sve svoje dužnosti obavljati maksimalno odgovorno - poručila je dr Raković Radivojević.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.