Naprednjaci eskivirali sednicu o slobodi medija

Izvor: Mondo, 30.Okt.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci eskivirali sednicu o slobodi medija

Sednica skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, na kojoj je danas trebalo da se raspravlja o medijskim slobodama, nije održana zbog nedostatka kvoruma.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Naime, na sednicu nisu došli predstavnici vladajuće koalicije.

Poslanici Demokratske stranke i Nove stranke Borislav Stefanović i Zoran Živković ocenili su da izostanak poslanika vladajuće koaalicije govori o njihovom odnosu prema slobodi medija u Srbiji i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je u Srbiji na delu kršenje prava građana na slobodno informisanje i ukidanje emisija u kojima se mogu čuti kritike rada vlasti.

Predsedavajuća Odbora Vesna Marjanović saopštila je da će novu sednicu o medijskim slobodama zakazati za idući četvrtak.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bez kvoruma za raspravu o medijskim slobodama

Izvor: Blic, 30.Okt.2014

Sednica skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje, na kojoj je danas trebalo da se raspravlja o medijskim slobodama, nije održana zbog nedostatka kvoruma, pošto na nju nisu došli predstavnici vladajuće koalicije...Poslanici Demokratske stranke i Nove stranke Borislav Stefanović i Zoran Živković...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.