Na Čukarici ništa novo: Kolarić predsednik, opštinu vode SNS, SPS i SRS

Izvor: Blic, 26.Maj.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Čukarici ništa novo: Kolarić predsednik, opštinu vode SNS, SPS i SRS

Na Čukarici ništa novo: Srđan Kolarić (SNS) je novi (stari) predsednik opštine, zamenik će mu biti partijski kolega Branislav Ćelić, dok će skupštinom u još jednom četvorogodišnjem mandatu predsedavati Milan Stojić (SPS).

Pored naprednjaka i socijalista, u vladajućoj koaliciji će biti i radikali. Prilikom tajnog glasanja Kolarić je dobio podršku 29 od 44 prisutna poslanika, odnosno osim 21 glasa iz SNS-a, po još četiri od odbornika SPS i SRS. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Nastavljamo sa radom u interesu građana Čukarice. Najviše ćemo obratiti pažnju na stvaranje uslova za nova radna mesta i ravnomeran razvoj svih delova opštine. Nastavićemo dobru saradnju sa Gradom, trudićemo se da postoji dobra komunikacija među odbornicima i da zajedno radimo za dobrobit građana Čukarice - rekao je Kolarić zahvalivši se odbornicima na ukazanom poverenju.

Na sednici su, između ostalih bili prisutni i Saša Radulović (DJB), Zoran Alimpić (DS), Božidar Delić (SRS)...

- Kandidat za predsednika opštine Čukarica ima 50 godina, upisao "Singidunum" sa 41. a završio sa 46. Zamenik sa srednjom školom - napisao je Radulović na svom tviter profilu.

Za članove Veća opštine Čukarica izabrani su Željko Rabljenović, Violeta Jevđić, Aleksandar Blagojević, Stana Lukić, Zdravko Topalović, Zoran Adamović,Tatjana Vidojević, Goran Uskoković, Dejan Janjić.

Na aprilskim izborima SNS je osvojio 42,4 odsto glasova i dobio 21 od 45 poslanika, Dosta je bilo šest, koliko i DS-SDS-NS, a po četiri Dveri-DSS, SPS i SRS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.