NAPREDNA PORTPAROLKA U DRUŠTVU STARLETA Zbog nje su zaratili članovi SNS u Smederevskoj Palanci

Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPREDNA PORTPAROLKA U DRUŠTVU STARLETA Zbog nje su zaratili članovi SNS u Smederevskoj Palanci

Bratoubilački rat u SNS u Smederevskoj Palanci ne jenjava, a postavljenje nove opštinske portparolke je diglo tenziju do maksimuma.

Njene fotografije na Fejsbuku u provokativnim pozama u društvu sa “čuvenim” starletama argument su da takvoj osobi nije mesto na nekoj funkciji. I zaista, Daša Stanošević na društvenoj mreži kači isključivo fotografije sa izlazaka u oskudnoj odeći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Nemam komentar, neka im je na čast. Nisam stranačka ličnost, angažovana sam kao profesionalac, neko ko se bavio medijima i javnim poslom. Uostalom, te fotografije su skinute sa mog Fejsbuk profila. Ja sam svesna da je sve što je na društvenim mrežama javno i da može svako da zloupotrebi. Nemam nameru da reagujem, da bilo kome odgovaram, svako čudo za tri dana, nadam se da će i ovo biti - kaže Daša Stanošević komentarišući optužbe "poraženog" krila SNS.

Šta stoji iza sukoba naprednjaka? Od 16. decembra, otkako su jedni naprednjaci smenili druge na vrhu vlasti u Smederevskoj Palanci, strasti se ne smiruju. U iščekivanju da presudi centrala u Beogradu ko je u pravu, garnitura "mladih lavova", koja je preuzela upravljanje gradom, ili stara vrhuška, koja je i dalje na čelu povereništva stranke, svako malo pred javnost stiže neki novi stranački i opštinski prljav veš.

U međuvremenu je Daša na konferenciji za štampu obnarodovala novu aferu stare vlasti oko zakupa i adaptacije letnje bašte bioskopa koja opštinu može da košta i svih 10 miliona dinara. Očekuje se reakcija, povereništvo stranke je najavilo konferenciju za štampu. Od same konferencije mnogo zanimljivije će, svi se nadaju, biti na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.