Mirović: SNS ne može sa SRS!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: SNS ne može sa SRS!

- Koalicija sa SRS za nas je neprihvatljiva, pogotovo što su poslednjih dana, od povratka Vojislava Šešelja u Srbiju, zaoštrili svoju retoriku. To je stav vrha stranke - ukazao je potpredsednik SNS-a

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović kaže da vrh te partije ne gleda blagonaklono na koalicije sa Srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << radikalnom strankom na lokalnom nivou.

Mirović je za današnji novosadski “Dnevnik” rekao da lokalni odbori imaju autonomnost u radu, ali da je, bez obzira na to, koalicija sa SRS neprihvatljiva za SNS.

- Koalicija sa SRS za nas je neprihvatljiva, pogotovo što su poslednjih dana, od povratka Vojislava Šešelja u Srbiju, zaoštrili svoju retoriku. To je stav vrha stranke – ukazao je Mirović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Dodao je da za sada nije bilo direktne preporuke lokalnim odborima da raskinu koalicione odnose sa SRS gde ih ima.

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je ranije da su radikali otvoreni za saradnju na lokalnom nivou “sa svima onima koji nisu krali mandate SRS-u”.

- S njima možemo sarađivati i na lokalnom i na pokrajinskom nivou – dodao je Mirčić.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.