Mirović: Miting naprednjaka u maju

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Miting naprednjaka u maju

Srpska napredna stranka odrzaće svoj miting tokom maja, izjavio je za "Danas" potpredsednik SNS Igor Mirović.

On navodi da je "u igri" nekoliko datuma o kojima se razgovara, ali da konačna odluka još nije doneta i da će zavisiti od procene situacije, ali i obaveza premijera.

"Danas" piše da, prema nekim spekulacijama u redovima naprednjaka, SNS bi mogao da organizuje okupljanje 6. maja, na dan kada su 2012. godine održani izbori, ali pošto to nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vikend, ostaje da se vidi da li bi takva odluka bila dobra.

Miting naprednjaka koji će biti i podrška radu vlade za njenu prvu godišnjicu i za koji se pričalo da će biti odrzan 26. aprila, odložen je zbog, kako je Mirović objasnio, zgusnutog rasporeda i unutarstranačkih izbora koji će biti završeni za par dana.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.