Mirović: Briljantna pobeda za preobražaj Vojvodine

Izvor: Radio 021, 26.Apr.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Briljantna pobeda za preobražaj Vojvodine

Srpska napredna stranka mora dobro da se spremi za izbore u Vojvodini, gde treba da ostvari briljantnu pobedu za preobražaj Vojvodine, istakao je potpredsednik SNS Igor Mirović.

Naglasio je da SNS mora veoma dobro da se spremi za izbore u Vojvodini bez obzira da li će politička konkurencija prihvatiti dijalog da se izbori održe u decembru, ili kasnije.

"Jasno je da građani očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << promene i da moramo biti spremni da ih izdejstvujemo, snagom programa, snagom dosadašnjeg delovanja stranke i i autoriteta našeg predsednika Vučića", poručio je Mirović dodajući da od članova ne očekuje samo rezultat, nego briljantnu pobedu za politički preobražaj Vojvodine.

"Nećemo dozvoliti da samo zamenimo mesta sa onima koji će veoma brzo sa tih mesta otići, već ćemo uspeti da političkim i ekonomskih programom pokazažemo rezultate koristeći resurse koje Vojvodina ima na rapsolaganju", rekao je Mirović. Poručio je članovima da nikako i nigde ne čine greške i poteze koje je činila politička konkurencija zbog koje Srbija traži, a kroz SNS ima snažnu energiju, sveobuhvatne promene u svim sferama.

Mirović je danas izjavio i da je ta stranka uspela da zaustavi destrukciju zemlje i trasira put ekonomskom i sveukupnom oporavku zemlje. Mirović je na sednici Glavnog odobra SNS, koju vodi u odsustvu Aleksandra Vučića koji se, kako je rečeno, ne oseća najbolje, konstatovao da je zemlja bila opterećena gotovo decenijskim sistematskim razaranjem a da se SNS hrabro i uspešno suočila s tim problemima vođena svojim liderom i premijerom.

"Jasno je da tu energiju i snagu koju ispoljava SNS najjasnije i najbolje personifikuje Aleksandar Vučić", rekao je Mirović, dodajući da se stranka odgovorno suprotstavila političkoj destrukciji, a posebno u dva pravca. To su, naveo je, borba protiv korupcije i kriminala i uvođenje reda i zakona u zemlju, a drugi segment je ekonomski preobražaj.

Navodeći da je od 2014. bilo brojnih izazova u toj borbi, ali da je ona dala rezultate, Mirović je konstatovao da su oni vidljivi u stabilizovanju budžeta, javnih finansija, dovođenju investicija...

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavni odbor SNS održan bez Vučića, mitinga u NS možda ne bude

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2015

Zbog brojnih obaveza i činjenice da se ne oseća najbolje, lider naprednjaka i premijer Srbije Aleksandar Vučić nije prisustvovao sednici Glavnog odbora SNS-a održanoj u Sremskoj Mitrovici. Potpredsednik naprednjaka Igor Mirović rekao je da iako ima razloga da Glavni odbor raspravlja o rezultatima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.