Ministri u „golfu“, lokalci u limuzini

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri u „golfu“, lokalci u limuzini

Bez lidera stranke Aleksandra Vučića, koji se zbog premora razboleo, juče je u hotelu “Sirmium” održana sednica Glavnog odbora SNS.

Hotel u centru Sremske Mitrovice bio je celo prepodne zatvoren za posetioce, ali i za aktiviste naprednjaka, koji su se okupili ispred zgrade očekujući Vučićev dolazak.

Umesto premijera, sednici je predsedavao Igor Mirović, a tu su bili i ostali iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrha stranke. Zanimljivo, potpredsednici SNS su na ovaj stranački skup došli privatnim automobilima srednje kategorije, za razliku od mnogih lokalnih funkcionera, poput onih iz Šapca, koji su viđeni u crnom “audiju”, a luksuzirao se i Dobrivoje Budimirović Bidža iz Svilajnca.

Kako smo saznali, Mirovića je iz Novog Sada dovezao prijatelj u “škodi”, dok smo Zoranu Mihajlović fotografisali u “nisanu” kojim je upravljala njena prijateljica. Ministri Nikola Selaković i Nebojša Stefanović viđeni su u skromnom „golfu“.

Ipak, iza hotela bilo je parkirano nekoliko “audija” i “mercedesa” sa beogradskim tablicama, čije su fotografisanje, kao i raspitivanje o vlasnicima, zaustavili radnici obezbeđenja.

Diskretno parkiranje

Obezbeđenje je pokušalo da spreči ekipu „Blica“ da fotografiše “audije” i “mercedese” parkirane iza hotela.

Sednici GO SNS u Sremskoj Mitrovici prisustvovalo je 425 od 637 članova, a glavni govornik je bio Igor Mirović. Kako je poručio, osnovna poruka sednice bila je podrška lideru Aleksandru Vučiću u reformama, posebno u ekonomskom oporavku i borbi protiv korupcije i kriminala.

Bidža naprednjak

Dobrivoje Budimirović Bidža, bivši predsednik opštine Svilajnac, svojevremeno je iz SPS prešao u SNS.

Po njegovim rečima, vrlo je moguće da će SNS odustati od više puta najavljivanog pa odlaganog mitinga podrške Vladi i premijeru Vučiću.

- Miting naše političke konkurencije u Beogradu počeo je da nas razuverava u ideji da mi držimo miting. Veliki broj članova GO govorio je u korist ideje da se politikom konkretnog rada i vidljivih rezultata suprotstavimo politici mitinga, nereda i haosa - kazao je Mirović.

Zbog odsustva premijera Vučića, o rekonstrukciji Vlade Srbije juče nije bilo reči.

Loš dan koleginice Pak

Na pitanje novinara da li se na Glavnom odboru razgovaralo o nedavnoj svađi savetnice predsednika Srbije Stanislave Pak i potpredsednice SNS Zorane Mihajlović, Mirović je rekao da o tome nije bilo reči. „Verujem da je to bio samo loš dan u kojem je koleginica Pak iznela nekoliko oštrih kritika na račun koleginice Mihajlović. Toga više neće biti. Rešili smo to pitanje“, naglasio je Mirović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VOZNI PARK Ministri u „golfu“, lokalci u limuzini

Izvor: Blic, 27.Apr.2015

Bez lidera stranke Aleksandra Vučića, koji se zbog premora razboleo, juče je u hotelu “Sirmium” održana sednica Glavnog odbora SNS...Hotel u centru Sremske Mitrovice bio je celo prepodne zatvoren za posetioce, ali i za aktiviste naprednjaka, koji su se okupili ispred zgrade očekujući Vučićev...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.