Milutinović novi-stari predsednik niške Opštine Crveni Krst

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jun.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinović novi-stari predsednik niške Opštine Crveni Krst

Odbornici na Crvenom Krstu jednoglasno su za predsednika Opštine izabrali Miroslava Milutinovića, kandidata Srpske napredne stranke.

SNS u ovoj opštini ima dvotrećinsku većinu, pa im nije bilo teško da formiraju vlast, a odlučili su se da Milutinović u još jednom mandatu vodi ovu lokalnu samoupravu.

Kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << novi-stari predsednik će energiju usmeriti na poboljšanju komunalne infrastrukture i povećanju davanja za socijalu.

Naša opština ima 4.000 Roma i dosta siromašnih sela. Želimo da pomažemo omladini, da povećamo broj sportskih i kulturnih manifestacija. Da izgradimo kolektivni i timski duh naših najmlađih, da ih odvojimo od ulica i kafića - kaže Milutinović.

Podseća da je opština tako konstruisana da bude servis građana i da oni mogu sve usluge da dobiju u opštini.

Njegov zamenik biće dosadašnji većnik Danijel Stanković (SNS), a zamenik predsednika Skupštine Zorana Stojkovića koji je izabran prošle nedelje biće Jasmina Ilić iz Pokreta socijalista.

Ponovo izabrani predsednik Opštine Crveni Krst je doktor ekonomskih nauka i magistar elektronike. Bio je direktor "Telekoma" za Nišavski, Toplički i Pirotski okrug. Nastavnik je na Univerzitetu EDUKONS i Visokoj školi za menadžment u saobraćaju.

Bio je predsednik Skupštine u Crvenom Krstu kao funkcioner SPS, a nakon ostavke Darka Bulatovića izabran je na mesto predsednika Opštine i učlanio se u SNS.

Autor je nekoliko knjiga, pre svega iz oblasti ljudskih resursa i menadžmenta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.