Mihalj Kertes prešao u SNS

Izvor: Press, 01.Dec.2015, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihalj Kertes prešao u SNS

Dugogodišnji članovi Socijalističke partije Srbije (SPS) Mihalj Kertes i Radovan Pankov napustili su tu partiju i prešli u Srpsku naprednu stranku (SNS), preneo je danas Blic.
           Na portalu Blica se navodi da je informacija potvrdjena i u Opštinskom odboru SNS u Bačkoj Palanci. U opštinskom odboru SPS su bili zatečeni tim političkim transferom. "Nismo obavešteni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali ne bi me ništa začudilo u ovom vremenu kad su svi okrenuti ličnim dobicima", rekao je Bojan Radman, predsednik opštinskog odbora SPS. Kertes je bio bliski saradnik bivšeg lidera SPS i predsednika SRJ Slobodana Miloševića i dugogodišnji direktor Savezne Uprave carina.


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihalj Kertes prešao u SNS

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2015

Perjanice antibirokratske revolucije s kraja osamdesetih godina i članovi SPS od osnivanja, Mihalj Kertes i Radovan Pankov potpisali su pristupnice za SNS...Ova informacija sa potvrđena je "Blicu" u Opštinskom odboru SNS u Bačkoj Palanci. Međutim, u vrhu opštinskog odbora SPS bili su zatečeni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.