Mihajlovićeva Vulinu: Kandidat je onaj kojeg Vučić podrži

Izvor: B92, 27.Sep.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva Vulinu: Kandidat je onaj kojeg Vučić podrži

Beograd -- Vulin možda nije obavešten da će kandidat SNS za predsednika biti isključivo onaj ko dobije podršku Aleksandra Vučića”, kaže ministarka Zorana Mihajlović.

Reagujući na izjavu Vulina da nije siguran da će Mihajlovićeva moći da račina "na široku podršku koalicije", ona je navela da u SNS bez Vučićeve podrške nije moguća kandidatura i da je Vučić jedini političar koji uživa podršku više od polovine građana Srbije.

"A >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo bi sasvim normalno i prirodno da kandidat SNS za predsednika koji bude dobio podršku Vučića, dobije podršku i svih ostalih stranaka koje danas čine aktuelnu vladajuću koaliciju", rekla je Mihajlovićeva za Bliic.

Ministarka ističe da ne zna na osnovu čega je njen kolega i lider Pokreta socijalista zaključio da će se ona kandidovati za predsednika.

"Za razliku od potpredsednika Pokreta socijalista, koji je već najavio kandidaturu na ovim izborima, u svojim izjavama nekoliko puta sam jasno rekla da u SNS nismo razgovarali o tome, da mi niko tako nešto nije ni ponudio, niti da očekujem tako nešto. Važnije od medijske spekulacije mi je da završim poslove u svom ministarstvu, kao što su autoput od Ljiga do Prijeljine i početak gradnje fabrike vode u Užicu", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je ponovila da će SNS o kandidatu za predsednika razgovarati u martu, kao što je Vučić i najavio.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Vulin možda nije obavešten

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016

Kolega u Vladi Aleksandar Vulin možda nije obavešten da će kandidat SNS za predsednika Srbije biti isključivo onaj ko dobije podršku lidera stranke Aleksandra Vučića, izjavila je potpredsednica vlade i ministarka Zorana Mihajlović...Reagujući na izjavu Vulina da nije siguran da će Mihajlovićeva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.