Mihajlovićeva: Balša Božović radi na štetu građana Srbije

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Balša Božović radi na štetu građana Srbije

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je danas da će projekat "Beograd na vodi" doneti mnogo koristi Srbiji i dodala da joj je žao što to ne razume poslanik opozicione DS Balša Božović, koji je zbog tog projekta podneo krivičnu prijavu protiv nje.

- Šteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što narodni poslanik DS ne shvata da njegovo delovanje šteti Srbiji i građanima naše zemlje. Razumem da opozicioni poslanik Božović bude protiv projekta "Beograd na vodi" zato što njegova stranka nije imala znanja, volje i hrabrosti da se upusti u jedan ovakav projekat. Ali ne razumem da neko, pa i poslanik Božović, može da bude protiv toga da se uposli domaća građevinska industrija - navodi se u izjavi Zorane Mihajlović.

Ona je dodala da ne može da razume da bilo ko, pa i Božović, bude protiv otvaranja novih radnih mesta, da bude protiv toga da Beograd uredi svoju obalu i dobije prostor kojim će se ponositi svi građani Srbije.

- Da li je zbog svega ovoga poslanik Božović podneo prijavu protiv mene kao potpisnika koji je u ime Vlade Srbije potpisao ugovor o realizaciji ovog projekta. "Beograd na vodi" nije samo vizija premijera Aleksandra Vučića, to nije vizija samo svih onih koji Srbiji žele dobro. To je vizija svih nas u Srpskoj naprednoj stranici jer je reč o projektu koji gura Srbiju napred - navela je potpredsednica SNS.

Zorana Mihajlović je dodala da je Božović "mogao da podnese prijavu i zbog dolaska "Ikee", "Lidla", zbog toga što MMF pozitivno ocenjuje reforme koje sprovodi Vlada Srbije, zbog toga što smo skočili na listi Svetske banke".

- "Beograd na vodi" doneće korist svim građanima Srbije, pa i poslaniku Božoviću. Samo je šteta za Srbiju što ima narodne poslanike koji ne žele da naši građani žive bolje - navela je Zorana Mihajlović.

Poslanik DS Balša Božović podneo je danas krivičnu prijavu protiv ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, zbog toga što je potpisala ugovor o projektu "Beograd na vodi", za koji je ocenio da je štetan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.