Mekalister u izbornom štabu SNS, bez izjava medijima

Izvor: B92, 25.Apr.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekalister u izbornom štabu SNS, bez izjava medijima

Beograd -- Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvid Mekalister došao je u izborni štab SNS-a, nakon objavljivanja izbornih rezultata.

Mekalister nije želeo da daje izjave novinarima, samo je, kako prenosi Blic, kratko rekao "da je došao da vidi kakva je atmosfera u pobedničkom štabu".

Prethodno je objavljeno da će Mekalister boraviti u Srbiji na dan parlamentarnih izbora, kao i da će biti u pratnji ambasadora Evropske unije u Beogradu Majkla Davenporta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekalister u SNS: Došao sam da vidim kako je u pobedničkom štabu

Izvor: Blic, 25.Apr.2016

Bliski saradnik Angele Merkel Dejvid Mekalister došao je večeras u izborni štab SNS...Mekalister nije želeo da daje izjave za medije, ali je kratko rekao:..- Došao sam da vidim kakva je atmosfera u pobedničkom štabu...Prema rezultatima na osnovu 52 odsto obrađenih glasačkih listića SNS je na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.