Martinović objasnio da za protivnike nove vlade nema mesta u koaliciji:Ko ne glasa za Brnabić-sam se isključio!

Izvor: RTV Pink, 19.Jun.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović objasnio da za protivnike nove vlade nema mesta u koaliciji:Ko ne glasa za Brnabić-sam se isključio!

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović rekao je da će ta poslanička grupa jedinstveno glasati za predlog da Ana Brnabić bude premijer, ali i podvukao da je stav te stranke da je potrebno da većinu za njen izbor obezbede stranke koje su bile na listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Stefanović: Bićemo jedinstveni, odluka za boljitak Srbije

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2017

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović očekuje da će posle današnjeg sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, poslanička grupa "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" biti jedinstvena u glasanju za izbor nove Vlade Srbije na čelu sa Anom Brnabić...Gostujući na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.