Krivične prijave protiv lidera opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv lidera opozicije

Funkcioner SNS Aleksandar Martinović najavio je danas da će protiv lidera nekoliko opozicionih listi biti podnete krivične prijave zbog "pokušaja manipulacije izbornim procesom".

Martinović je precizirao da će krivične prijave biti podnete protiv lidera DS, DSS Dveri i pokreta Dosta je bilo.

Prema njegovim rečima, prijave će biti podnete zbog manipulisanja izbornim procesom, nezapamćenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pritiska na RIK i pokušaja da se na silu uđe u parlament.

"Nezabeležženo je da predsednik jedne političke opcije koja je učestvovala na izborima sa galerije posmatra sednicu RIK, na šta nije imao pravo, ali mu je iz političke kurtoazije to omogućeno, i da nakon saopštavanja rezultata počne da vređa najpogrdnijim rečima predsednika RIK i direktora Republičkog zavoda za statistiku", rekao je Martinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.