Martinović: Jeremić bolje da sedi i ćuti

Izvor: RTS, 20.Jan.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović: Jeremić bolje da sedi i ćuti

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović poručio je večeras Vuku Jeremiću "da bilo bolje da sedi i ćuti", umesto što pokušava da, još jednom, kako kaže, prevari građane, i Srbiju vrati u period kada smo predstavljali političku i ekonomsku crnu rupu u Evropi.
Martinović u izjavi za medije navodi da je Jeremić, ne tako davno, imao priliku ne da "sedi i ćuti", nego >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da govori i radi u ime Srbije, saopštio je SNS.
"Na žalost građana, sve što je govorio predstavljalo je obmanjivanje, ne samo našeg naroda, posebno onog na Kosovu i Metohiji, nego i gotovo svih međunarodnih partnera Srbije, sa kojima je tek Vlada Aleksandra Vučića uspostavila odnos međusobnog poverenja i uvažavanja", navodi Martinović.
Kaže i da su dela Vuka Jeremića i "njegovih kompanjona": Dušana Petrovića, Verka Stevanovića, Borisa Tadića i sličnih "još i gora" – stotine hiljada ugašenih radnih mesta, negativna stopa ekonomskog rasta, neviđeni kriminal i korupcija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martinović: Jeremić bolje da sedi i ćuti, a ne da opet vara građane

Izvor: Blic, 20.Jan.2017

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović poručio je Vuku Jeremiću da bilo bolje da sedi i ćuti, umesto što pokušava da, još jednom, kako kaže, prevari građane, i Srbiju vrati u period kada smo predstavljali političku i ekonomsku crnu rupu u Evropi...Martinović u izjavi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.