MIŠ, POKVARENJAK, NEBITAN LIK: Đukanović (SNS) nije birao reči dok je govorio o Ružiću (SPS)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIŠ, POKVARENJAK, NEBITAN LIK: Đukanović (SNS) nije birao reči dok je govorio o Ružiću (SPS)

Povodom izjave Branka Ružića, funkcionera SPS, da mu nije “izazov da ruši Dačića, već da ruši najjačeg u zemlji”, član Predsedništva SNS i narodni poslanik Vladimir Đukanović kaže da lider socijalista mora da se izjasni da li podržava Ružića.

- Ima ona narodna poslovica, miš i kada se na brdo popne, on ostaje miš - izjavio je Đukanović za Telegraf povodom izjave Ružića, koja je uzburkala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << srpsku političku scenu.

Đukanović odlazi korak dalje i kaže da Ružić nije preterano bitan, osim što je izrazito pokvaren čovek.

Foto: Marko Todorović

Socijalistička partija Srbije mora da reši istup Branka Ružića, smatra Đukanović i dodaje da Ivica Dačić mora da kaže, da li podržava ono što Ružić radi ili će ga smeniti.

- Sve kozmetičke stvari, tipa ukora, ne dolaze u obzir. Ovde se radi o situaciji da neko zaista podriva rad Vlade i pokazuje ružnu sklonost, pljuje u bunar iz kog pije vodu - izjavio je Đukanović.

Kaže da odavno ima svoj stav da SNS ne mora da bude u koaliciji sa SPS i da socijalisti ne treba da učestvuju u radu Vlade.

Ipak, napominje da o funkcionisanju koalicije odlučuju Vučić i Dačić, i očekuje da će njih dvojica razgovarati o tome.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.