Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MAJSTORE, STOJ!" Naprednjak zalutao u autobus s Palminim pristalicama

Član Srpske napredne stranke, izvesni Milorad, zvani Mića Stalak, na putu za stranački miting je zalutao i ušao u autobus u kojem su se nalazile stranačke pristalice Jedinstvene Srbije.

Kada je shvatio da je pogrešio, Milorad je tražio od vozača da zaustavi autobus , kako bi on i njegova stranačka koleginica izašli.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kraća prepirka dvoje naprednjaka sa pojedinim članovima Palmine stranke, a zatim i kako Milorad i koleginica napuštaju autobus.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Majstore, koči": Naprednjak zalutao u autobus sa pristalicama druge stranke

Izvor: B92, 21.Apr.2016, 12:16

Jedan član Srpske napredne stranke, Milorad, navodno zvani Mića Stalak, na putu za stranački miting je zalutao i ušao u autobus u kojem su se nalazile stranačke pristalice Jedinstvene Srbije...Kada je shvatio da je pogrešio, Milorad je tražio od vozača da zaustavi autobus , kako bi on i njegova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.