LDP sprečio uvođenje prinudne uprave na Vračaru, gospodin Radulović nesposoban da to razume

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP sprečio uvođenje prinudne uprave na Vračaru, gospodin Radulović nesposoban da to razume

Opštinski odbor Liberalno demokratske partije Vračar sa žaljenjem konstatuje da Pokret "Dosta je bilo" besan što nije uspeo u svojim ucenama, koje bi mu omogućile da preuzme opštinu Vračar, sada pokušava da okrivi nekog trećeg zbog svojih ambicija koje nisu ostvarene.

Očigledno je da u rečniku Saše Radulovića postoji samo pitanje: „A ko je koliko uzeo novca za određenu uslugu?“. Pitate šta smo dobili? Dobili smo 30 dana koji su potrebni da bi se dobila skupštinska većina >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koju građani očekuju. Demokratska stranka i Srpska napredna stranka treba što pre da naprave kompromis koji ne podleže nikakvim uticajima Radulovića i njegovih muzikanata.

Odbornik Liberalno demokratske partije je uradio jedinu ispravnu stvar koja je u tom trenutku bila moguća i sprečio da Vračar upadne u vrtlog trgovine i ucena. Održao je mogućnost da se prolongiranjem roka od mesec dana napravi skupštinska većina koja odgovara volji birača.

Mi smo još pre mesec dana upozoravali Demokratsku stranku da Pokret „Dosta je bilo“ ucenjuje sve ostale odbornike, sa željom da vodi opštinu sa predsedničkog mesta, što mu politička kultura i rezultat na izborima ne dozvoljavaju. Međutim, očigledno želja za funkcijama je ostala kao jedini motiv Radulovićevog pokreta, tako da je Liberalno demokratska partija uradila jedinu ispravnu stvar, svesna da deo javnosti to neće razumeti, a to je da produži rok za formiranje vlasti i time spreči da Vračar postane bojno polje.

Foto: Wikimedia/Sonjabgd

Kada gospodin Radulović govori o odbornicima Liberalno demorkatske partije molimo ga da pokaže elementarno poštovanje, a ako ima neka saznanja da je neko počinio neko krivično delo, kao što aludira, molimo ga da istog trenutka to potkrepi dokazima i to prijavi nadležnim organima. Pošto ga dobro poznajemo i znamo da se svaka njegova priča završava optužbama bez dokaza, možemo samo da konstatujemo da smo pokvarili njegove planove da ucenama dođe na vlast.

Pozivamo Demokratsku stranku da što pre izađe iz ovakvih aranžmana sa pokretom Saše Radulovića i da se u kompromisu između svih strana dođe do vlasti kakvu Vračar zaslužuje.

Mi smo danas učinili hrabar korak svesni negodovanja koji on nosi, ali to i jeste posao LDP-a - da ruši rovove između stranaka i da miri zavađene strane, koje su do juče izgledale kao ratni štabovi. To je u interesu građana, ali mi znamo da to gospodin Radulović ne može da razume.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.