Ko su novosadske krvopije?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko su novosadske krvopije?

Aktivisti Demokratske stranke (DS) delili su u utorak popodne građanima muvalice za ubijanje muva i letećih insekata, želeći tako da, kako su kazali, pokažu da je gradska vlast u Novom Sadu nesposobna da reši probleme sa komarcima, a kamoli komunalni nered koji vlada u gradu. Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je kritike Demokratske stranke za stanje u javnim i komunalnim preduzećima u Novom Sadu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << optužila DS da su oni u prethodnom mandatu uništili ta preduzeća.

Foto: Ilustracija

"Mi smo želeli da pokažemo gradonačelniku i našim sugrađanima da smo svesni ogromnog broja komunalnih problema u gradu, kojima se niko ne bavi i niko ih ne rešava", kazala je nbovinarima portparolka Gradskog odbora DS-a Jadranka Jovišić.

 

Ona je postavila pitanje kada će ljudi koji su zaduženi za te poslove početi njima da se bave. Akcija se zvala "Sve gradonačelnikove krvopije", a sproveli su je aktivisti podmlatka DS-a, Demokratska omladina.

 

Usledilo je oštro saopštenje novosadkog odbora SNS-a. "Krvopije iz DS-a su isisale budžete gradskih preduzeća pa bi omladina te stranke trebalo da se pozabavi krvopijama u sopstvenoj stranci, umesto što ponovo kritikuje gradsku vlast koja pokušava da uspostavi efikasan sistem funkcionisanja komunalnih preduzeća", navodi se u saopštenju SNS-a.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

DSS Bor: Komisija da izabere najstručnije kandidate za direktore javnih preduzeća

Izvor: Bor030.net, 27.Avg.2014, 12:58

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) u Boru apelovao je na Komisiju za imenovanje direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća u “gradu bakra” da striktno radi po Zakonu o javnim preduzećima kako bi na rukovodećim mestima postavila najstručnije i najsposobnije kandidate. ..Dragan...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.