Kladovo: Naprednjaci i tadićevci uzeli vlast SPS-u

Izvor: Mondo, 29.Maj.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladovo: Naprednjaci i tadićevci uzeli vlast SPS-u

Predsednik opštine Kladovo Radovan Arežina i funkcioner Socijalističke partije Srbije SPS smenjen je sa te funkcije i umesto njega izabran je Dragan Budujkić iz Srpske napredne stranke SNS.

Foto: SNS

Inicijativu za smenjivanje Arežine potpisalo je 11 odbornika SNS i 12 iz Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji sada čine većinu u lokalnom parlamentu, dok se, posle sedam godina vlasti u tom gradu, socijalisti sele u opoziciju.

Smenjen je i zamenik predsednika Skupštine opštine Tomislav Đorđević (SPS), a na njegovo mesto postavljen je Milisav Ratopekić (SNS).

Funkciju zamenika predsednika opštine Kladovo, do redovnih lokalnih izbora u decembru, obavljaće Borislav Petrović (SDS).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SNS od SPS preuzeo vlast u Kladovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015

Predsednik opštine Kladovo Radovan Arežina i funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS), smenjen je danas sa te funkcije i umesto njega izabran je Dragan Budujkić iz Srpske napredne stranke (SNS)...Inicijativu za smenu dosadašnjeg predsednika Radovana Arežine potpisalo je 11 odbornika SNS i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.