Kako se zove predsednik Italije? Pa,  Đorđo Mortadela!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se zove predsednik Italije? Pa, Đorđo Mortadela!

Prašina zbog gafa sa "vazduplohovom" predsednika poslaničkog kluba SNS-a Zorana Babića još se nije slegla, a novi "biser“ dodao je potpredsednik Skupštine Igor Bečić, koji je predsednika Italije potpuno "prekstio", pa je Serđo Matarela postao Đorđo Mortadela.

- Određujem pauzu do 15.45 i molim šefove poslaničkih grupa da pozovu narodne poslanike da prisustvuju posebnoj sednici Narodne Skupštine na kojoj će se obratiti predsednik Republike Italije gospodin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Đorđo Mortadela... Matadela - rekao je Bečić u ponedeljak u Skupštini Srbije, najavljujući dolazak predsednika Italije.

Bečić kaže za list "Alo!“ da je u pitanju greška u jednom slovu u sinopisu koji dobija u pripremi sednice.

- U pitanju je tehnička greška. Umesto slova "r" stajalo je "d" i odmah sam se po izgovoru prezimena predsednika republike Italije i ispravio, pravilno izgovorivši njegovo prezime - kaže Bečić, koji tvrdi da je pravilno izgovorio ime predsednika Italije.

Bečić je kao i Babić zapalio društvene mreže, pa se i poslanica demokrata Jovana Jovanović našalila na Tviteru, upitavši da li je predsednik Italije "Mortadela“, došao "vazduplohovom“.

- Bila sam zatečena kada sam to čula i očekivala sam da će se izviniti predsedniku Italije - napisala je Jovanovićeva.

Kako god bilo, predsednik Italije završio je svoju posetu Srbiji, a da li se "teleprontovao“ ili možda otišao "vazduplohovom“, nismo uspeli da saznamo.

Evo još jednog mentola: Bespilotni vazduPLOHov
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.