Jovičić: Lažne demokrate podržavaju lažne nacionaliste

Izvor: RTS, 29.Apr.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Lažne demokrate podržavaju lažne nacionaliste

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić je povodom poziva lidera DS-a Bojana Pajtića članovima i simpatizerima da na ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta glasaju za listu DSS i Dveri, ocenio da "lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Naime jedna, makar na papiru i rečima, proevropska građanska stranka poziva svoje glasače da daju podršku, klerikalnim nacionalistima koji su striktno protiv Evropske unije. Nešto što se u drugim zemljama ne može zamisliti ni u najluđem snu, za Demokratsku stranku u Srbiji ne predstavlja nikakav problem", naveo je Jovičić u saopštenju.
On je dodao i da su danas građani u prilici da vide šta se krije iza svih laži, manipulacija i praznih priča koje im lideri takozvane opozicije plasiraju svakoga dana.
"Lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima. Jasno je šta je jedini zajednički sadržalac u ovom slučaju, a to je da su lažni", poručio je Jovičić.
On smatra da su to stranke bez ikakve ideologije, ideje i vrednosti, ni na levici ni na desnici, "već samo na putu beskrupulozne borbe za fotelje, prilike da se i ponovo čerupa državni budžet, da se ponovo potkradaju građani, da se opet voze službeni automobili, pljačkaju razvojne banke, nameštaju ortački poslovi".
Prema njegovim rečima, konačno su prave namere ogoljene, ali građani Srbije su tome rekli dosta i ponoviće im to i 4. maja, kada će biti održani ponovljeni izbori na 15 biračkih mesta.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Dveri,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovičić: Lažne demokrate podržavaju lažne nacionaliste

Izvor: B92, 29.Apr.2016

Beograd -- Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima..."Naime jedna, makar na papiru i rečima, proevropska građanska stranka poziva svoje glasače da daju podršku klerikalnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.