Jovičić: GSP nije lopovski sistem već žila kucavica

Izvor: BKTV News, 26.Avg.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: GSP nije lopovski sistem već žila kucavica

Šef odbornika SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Jovičić rekao je danas, povodom izjave predsednika Gradskog odbora DS Balše Božovića, da GSP „Beograd“ nije i ne može da bude „lopovski sistem“, već je to preduzeće žila kucavica grada.

Božović je ranije danas izjavio da je Jovičić lično pozivao da građani ne plaćaju kartu u GSP-u i da je šef naprednjaka u gradskoj skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << to preduzeće nazivao lopovskim sistemom.
Jovičić je u saopštenju ocenio da nije krivica nove gradske vlasti što je prethodna vlast zaključivala štetne ugovore, u kojima se, kako je reako, prevashodno vodilo računa „o interesima Vama bliskih firmi, a ne interesima grada“.
„Ugovor sa kumovskom firmom koja uzima 8,5 odsto za određenu uslugu, a ne vrši tu uslugu na odgovarajući način, pri čemu grad vanugovorno plaća toj firmi dodatno i za kontrolore, za mene je i juče i danas i sutra „lopovski sistem“ i to nemam problem da kažem“, rekao je Jovičić, inače potpredsednik Izvršnog odbora SNS.
Kako je Jovičić rekao, postoji izlaz, a to su „raskidi ugovora i skupi sudski sporovi, koji Vaše loše ugovore mogu samo da pretvore u katastrofalne po grad“.
„Podsetio bih gospodina Jovičića da je GSP nazivao lopovskim sistemom i obećavao da će se plaćanje karata u javnom prevozu ukinuti kada Beograd postane slobodan. Godinu dana nakon što su, kako kažu, oslobodili Beograd, situacija u GSP je blago rečeno katastrofalna“, naveo je ranije danas Božović u izjavi medijima.
Izvor: tanjug.rs
The post Jovičić: GSP nije lopovski sistem već žila kucavica appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.