Jovanov odgovara LSV-u

Izvor: RTS, 29.Sep.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov odgovara LSV-u

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov poručio je Aleksandru Jovanoviću da je shvatio da je potpredsednik LSV svojom izjavom hteo nešto da kaže, ali da nije siguran da je razumeo šta budući da je, kako je rekao, kao i obično bio konfuzan.
U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Milenko Jovanov je rekao da istine radi treba reći da, "jedini ko pokušava da drži lekcije je upravo konfuzni Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i to, ni manje ni više, nego o moralu, sramoti i licemerju".

"Potpuno je nadrealno da mi, pored svega toga, Čankov potpredsednik drži i lekcije o političkoj kulturi. Verovatno će mi reći i da ne treba da se tučem u kafani i vozim sanke po centru Novog Sada...", naveo je Jovanov.
Da Jovanović išta razume u vezi sa onim što pokušava da kaže, znao bi da je i licemerno i nemoralno i sramota što se čitava jedna "klika lažnih boraca za Vojvodinu" enormno obogatila, dok je istovremeno Vojvodina, za koju su se tobož borili, opljačkana i osiromašena, naveo je Jovanov.
Oni su, dodao je, u toj pljački, zarad mrvica vlasti ili ćutali, ili u njoj najdirektnije saučestvovali.
"Znao bi i da su baš zato na izborima od građana i ocenjeni kako su ocenjeni i da bi najadekvatnije bilo da svoje premudrosti izgovara pred ogledalom, ili na organima stranke čiji je član", naveo je Jovanov i podsetio da je upravo juče Jovanovićeva stranka držala tribinu u jednom muzeju u Novom Sadu.
"Zaista mislim da su konačno pravi ljudi bili na pravom mestu i da im se i ne isplati da iz muzeja izlaze", poručio je Jovanov.
Polemika Jovanovića Jovanova 
Potpredsednik SNS Milenko Jovanov saopštio je večeras da se potpredsednik LSV-a Aleksandar Jovanović, "kao starleta, iznošenjem ličnih uvreda, gura u medije".
"Pošto nije u stanju da kaže išta smisleno, a još manje da se pohvali bilo čime što je, nakon 20 godina vlasti na raznim nivoima uradio, bilo on, bilo njegova stranka, Jovanović se, kao starleta, iznošenjem ličnih uvreda, gura u medije", naveo je Jovanov u reagovanju na prethodno saopštenje Jovanovića.
"Budući da mi je zbog domaćeg vaspitanja i zdravog razuma nemoguće da se spustim na Jovanovićev nivo, ostaviću ga samog da se valja u blatu, uživa u svojim bljuvotinama i raduje se svojoj slici iznad teksta koji potpiše", saopštio je potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov, a preneo Medija centar za Vojvodinu SNS.
Prethodno je potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović u nastavku polemike sa Milenkom Jovanovom tvrdi da jedino što potpredsednik SNS može da zameri je "da sam konfuzan, a Nenadu Čanku da spočita tuču u kafani".
"I to je sve", naveo je Jovanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.
Jovanović je Jovanovu, koga naziva novom uzdanicom SNS, poručio da za raliku od njega, on i Čanak nisu promenili stranku i izdali prijatelje, birače i sve u šta su verovali.
Za Jovanova kaže da je "najobičniji preletač", koji nema ni struku ni znanje da radi bilo šta drugo osim da blati političke protivnike.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.