Ješić: SNS mašina za spinovanje i saopštenja

Izvor: juGmedia, 21.Apr.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić: SNS mašina za spinovanje i saopštenja

LESKOVAC – Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić ocenio je da je od 2012. godine u Srbiji na vlasti mašinu koja objavljuje saopštenja, spinuje vesti, bavi se javnim mnjenjem, rekonstrukcijom vlade i najavom mogućih-nemogućih izbora.

Ješić je na konferenciji za novinare u Leskovcu rekao da u protekle tri godine u Srbiju nije stigao ni jedan investitor, te da su firme, koje pompezno otvara premijer Srbije Aleksandar Vučić, produkti rada lokalnih vlasti iz DS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ili prethodne vlade.

“To je i jedan od razloga što je odlazak mladih iz Srbije sve masovniji”, kazao je.

Ješićje podsetio da će 25. Aprila biti održan miting DS u Beogradu.

“Mi se ne bojimo nikoga, posebno ne specijalnih odreda iz Kosovske Mitrovice ili Zemuna, najave hapšenja i pretnji. Jedino čega se bojimo je činjenica da Srbija može da potone”, istakao je Ješić.

(Kraj)

Foto: Radio Leskovac
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Putin uzima ministra za savetnika

Izvor: B92, 22.Apr.2015, 10:10

Ruski predsednik Vladimir Putin ponudio je ministru poljoprivrede Nikolaju Fedorovu da preuzme jedno od savetničkih mesta u predsedničkom kabinetu...Kako prenose ruski mediji, Putin je Fedorovu rekao na sastanku da bi mesto ministra poljoprivrede mogao da preuzme aktuelni gubernator regije Krasnodar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.