Janković: Noćne aktivnosti Vučićeve strahovlade; SNS Zaječar: Matična služba radila prekovremno zbog građana

Izvor: Blic, 28.Feb.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Noćne aktivnosti Vučićeve strahovlade; SNS Zaječar: Matična služba radila prekovremno zbog građana

Nikakvog upada u matičnu službu Gradske uprave u Zaječaru nije bilo, već je služba radila prekovremeno zbog građana kojima su bila potrebna razna dokumenta, rečeno je danas agenciji Beta u gradskom odboru Srpske napredne stranke (SNS) u Zaječaru.

Prema pisanju lokalnih medija, veliki broj članova SNS je, predvođen najvišim funkcionerima grada u ponedeljak posle 21 sati u prostorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << matične službe u Gradskoj upravi Zaječara organizovao izdavanje dokumenata za potrebe kandidata SNS na predstojećim lokalnim izborima.

- Nikakav upad i nezakonite radnje nisu sprovođeni u ponedeljak uveče već je gradska uprava izašla u susret i radila prekovremeno zbog građana koji su imali potrebu za dokumentima - rekli su u gradskom odboru SNS u Zaječaru.

U odboru SNS tvrde da je stav gradske uprave da se "uvek izađe u suret građanima i njihovim potrebama".

Na pitanje da li su među građanima bili i najviši gradski funkcioneri, u gradskom odboru SNS naveli su "da to ne znaju, ali da je tamo bilo puno građana koji su zatražili dokumenta pa je zato matična služba radila prekovremeno".

Janković: Vučićeva strahovlada i noćne aktivnosti

Tim budućeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića je saopštio da su "noćne aktivnosti zaštitni znak strahovlade Aleksandra Vučića", kao i da se "SNS noću u zaječarskoj matičnoj službi bavio biračkim spiskovima i dokumentacijom o ličnim stanjima građana, pred predstojeće izbore".

Prema Jankovićevom timu, u svakoj uređenoj zemlji to bi bio povod za hitnu istragu nadležnih državnih organa i oštre kazne.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković juče je raspisala izbore za odbornike Skupštine grada Zaječara za 23. april.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.