Iz SRS u SNS i u fotelju državnog sekretara

Izvor: Press, 26.Apr.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz SRS u SNS i u fotelju državnog sekretara

Šef poslanika SRS Vojislav Šešelj interesovao se za status svog dojučerašnjeg poslanika Marka Milenkovića na sednici Skupštine Srbije.
Foto:B92.net
On je na sednici pitao ministra prosvete Mladena Šarčevića kako je moguće da se za državnog sekretara imenuje Milenković koga su radikali pre nekoliko dana "prisilili da podnese ostavku na mesto poslanika, jer je izdao radikale" i u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << predizborne kampanje je radio za suparnički tabor, odnosno za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. 

"Išao je od kuće od kuće naših članova i simpatizera i objašnjavao da smo se Vučić i ja sve dogovorili, da on bude predsednik, a ja premijer i tako nam je oborio sa 20 procenta glasova na tri odsto", rekao je Šešelj. 

On je rekao da je mesto državnog sekretara najviša činovnička funckija, te upitao "Kako čoveka koji se ovako moralno obrukao do krajnjih granica promoviše u najviši državni činovnički red". 

"Kakav je onda to ministar prosvete i zaslužuje li da ostane u Vladi, zašto ne podnese ostavku i kako je Vlada sebi dozvolil da prihvati takav predlog", upitao je Šešelj.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vojislav Šešelj

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.