Istraživanje: Kako glasa Vojvodina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje: Kako glasa Vojvodina

Građani Vojvodine dali bi na republičkim parlamentarnim izborima 42,5 odsto podrške Srpskoj naprednoj stranci Aleksandra Vučića, dok bi Demokratska stranka mogla da računa na 10,9 odsto, pokazalo je istraživanje koje je Nova srpska politička misao sprovela u Vojvodini.

Istraživanje je urađeno na uzorku od 1.500 građana Vojvodine, od 17. do 26. marta.

Srpska radikalna stranka ima podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 9,1 odsto Vojvođana, koliko i koalicija Socijaldemokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Lige socijaldemokrata Vojvodine, socijalisti su na 8,7 odsto, a koalicija Dveri i Demokratske stranke Srbije na 5,3 odsto, prenosi Kurir.

Za Savez vojvođanskih Mađara glasalo bi 8,5 odsto birača u Vojvodini.

Ispod cenzusa ostaju Dosta je bilo Saše Radulovića i Levica Borka Stefanovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kako bi glasala Vojvodina?

Izvor: Danas, 08.Apr.2016

Beograd - Građani Vojvodine dali bi 42,5 odsto podrške Srpskoj naprednoj stranci Aleksandra Vučića, dok bi Demokratska stranka mogla da računa na 10,9 odsto, pokazalo je istraživanje koje je Nova srpska politička misao sprovela u Vojvodini, prenosi Kurir...Istraživanje je urađeno na uzorku od...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.