Han čestitao Vučiću: Radujem se saradnji s njegovom vladom

Izvor: B92, 25.Apr.2016, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Han čestitao Vučiću: Radujem se saradnji s njegovom vladom

Beograd -- Evropski komesar za proširenje Johanes Han čestitao je lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima.

Osim toga, on je izrazio nadu da će snažnu podršku građana iskoristiti na odgovoran način koji će ojačati evropsku perspektivu Srbije.

Čestitam Vučiču na izbornoj pobedi i radujem se saradnji sa vladom pod njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vođstvom u procesu pristupanja Srbije EU, napisao je Han na Tviteru.

On je ocenio da snažna vlada može da sprovede reforme koje su neophodne i dobre za budućnost zemlje, njenu ekonomiju i građane.

Podsećamo, i austrijski šef diplomatije Sebastijan Kurc čestitao je izbornu pobedu Aleksandru Vučiću, uz poruku da se raduje daljoj saradnji.

Kurc je na svom nalogu na Tviteru poruku ispisao na engleskom i srpskom jeziku - ćirilicom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pljušte čestitke Vučićevih tutora

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2016

LIderu naprednjaka Aleksandru Vučiću pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima čestitali su brojni evropski funkcioneri i lideri, među prvima Angela Merkel, čime se Vučić sam pohvalio na konferenciji za novinare...Takođe, čestitku Vučiću uputio je i evropski komesar za susedsku politiku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.