Grupković: Ponudićemo DS-u mesto predsednika opštine Vračar

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupković: Ponudićemo DS-u mesto predsednika opštine Vračar

Mesto predsednika opštine Vračar biće ponuđeno Demokratskoj stranci, izjavio je nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, predsednik Skupštine opštine Vračar Mihailo Grupković.

Grupković (LDP) je naveo da se na kosultacije nisu odazvali odbornici pokreta Dosta je bilo i DS-a, što je ocenio neodgovornim, uz stav da je to nepoštovanje funkcije predsednika Skupštine opštine.

"Na konsultacijama sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srpskom naprednom strankom smo se svi složili da Vračar ne sme da bude talac ucena pokreta Dosta je bilo i da na Vračaru mora da se formira jedna većina od 38 od 45 odbornika, bez odbornika pokreta Dosta je bilo, i u tom slučaju bi mi ponudili Demokratskoj stranci da predloži kandidata za predsednika Opštine, nadam se da će oni to prihvatiti jer bi to bila jedna od najstabilnijih većina u Srbiji", kazao je on.

Izvor: Tanjug

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Demokrata vodi Vračar?

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2016, 19:24

Posle konsultacija, naprednjaci nude DS mesto predsednika centralne gradske opštine. Novoizabrani čelnik Skupštine Mihailo Grupković zakazao za ponedeljak nove pregovore SRPSKA napredna stranka ponudila je demokratama da svog člana postave na čelo Vračara, jedne od tri centralne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.