Grad ipak ne funkcioniše kako treba, nakon raspuštanja Gradskog odbora SNS u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Apr.2015, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad ipak ne funkcioniše kako treba, nakon raspuštanja Gradskog odbora SNS u Nišu

Iako je gradonačelnik Niša Zoran Perišić, izjavio da Niš normalno funkcioniše nakon raspušatanja Gradskog odbora Srpske napredne stranke, realnost pokazuje drugu sliku.

Sve je više gradskih funkcionera koji se, umesto da obavljaju svoj posao, bave stranačkom politikom, koja je ovog proleća uzavrela zbog predstojećih izbora u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << SNS-u.

Resorni većnici, ne dolaze na svoja radna mesta i ne obavljaju posao za koji su zaduženi, što ometa normalno funkcionisanje grada u svim aspektima.

Sve se to odražava i na rad gradskih uprava i pojdinih preduzeća, na štetu građana Niša.

Još uvek se ne zna kada će biti zakazana naredna sednica gradskog parlamenta, mada kako saznajemo to bi moglo da se desi u prvoj polovini maja meseca.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.