Gašić zamrznuo sve stranačke funkcije: Želimo da sve bude po zakonu

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić zamrznuo sve stranačke funkcije: Želimo da sve bude po zakonu

Novi šef Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić rekao je da je zamrzao članstvo u SNS, kako bi se njegovo imenovanje obavilo po zakonu. To je stranka koju najviše volim, iza mene je sedam godina prelepog rada u velikoj porodici od 750.000 ljudi, ali zbog svega ovoga, zamrzao sam članstvo u Predsedništvu, želimo da sve bude po zakonu, rekao je Gašić za TV Prva.

Kako je bivši ministar odbrane rekao, velika mu je čast što može da služi zemlji, ali i da "pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svom velikom prijatelju" premijeru i novoizabranom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Na pitanje kako odgovara na kritike da nije stručan za mesto šefa BIA i da je doveden po stranačkoj liniji, Gašić kaže da "kompetencije proizilaze iz velikog rada u prethodnim godinama".

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Ti napadi su neprekidni i to od onih koji su isto činili. Kažu, dolazi partijski čovek, pa zar nisu to isto radili, pa je posle Saša Vukadinović otišao kod Pajtića u kampanju. Što se nas tiče, rezultati iza nas u ministarstvu odbrane, još od 2012. godine kada je ministar bio Vučić su jako dobri i prepoznatljivi, a zatekli smo zapuštenu vojsku u katastrofalnom stanju. Iz tog velikog rada dolazi kompetentnost - rekao je Gašić.

Kako kaže, veliko poverenje Aleksandra Vučića stekao je "dugogodišnjom saradnjom".

- Prvo u stranačkim odnosima, a posle i kao ministar odbrane u saradnji sa svojim šefom, Vučićem kao premijerom. Zajedno smo prošli kroz teške poplave, pa kroz teške reforme Vojske Srbije koja je bila zapuštena. Kroz sve to smo prošli i došli do toga da imam veliko poverenje kod Vučića - rekao je Gašić za TV Prva.

(Telegraf.rs/B92)


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić: Zamrzao sam članstvo u SNS, Vučić mi veruje

Izvor: Prva.rs, 23.Maj.2017

"To je stranka koju najviše volim, iza mene je sedam godina prelepog rada u velikoj porodici od 750.000 ljudi, ali zbog svega ovoga, zamrzao sam članstvo u Predsedništvu, želimo da sve bude po zakonu", rekao je Gašić gostujući u Vestima Prve televizije.. Kako je bivši ministar odbrane rekao,...

Nastavak na Prva.rs...

Gašić: Zamrzao sam članstvo u SNS, Vučić mi veruje

Izvor: OkRadio.rs, 23.Maj.2017

Beograd -- Novi šef Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić rekao je da je zamrzao članstvo u SNS, kako bi se njegovo imenovanje obavilo po zakonu. "To je stranka koju najviše volim, iza mene je sedam godina prelepog rada u velikoj porodici od 750.000 ljudi, ali zbog svega ovoga, zamrzao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.