Gašić: Treba nam pobeda od 51 odsto

Izvor: B92, 14.Apr.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Treba nam pobeda od 51 odsto

Jagodina -- Potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio je da je toj stranci treba minimalna pobeda od 51 odsto kako bi napravila stabilnu vladu.

On je pozvao članstvo da krene u kampanju od vrata do vrata.

Govoreći na plato - parkingu "Vivo" šoping centra, pred članovima i pristalicama iz Jagodine, Ćuprije, Svilajnca i Paraćina, Gašić je istakao da SNS treba pobeda od 51 odsto da napravi stabilnu vladu, da vodi Srbiju na putu koji je Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučić zacrtao 2014. godine.

"Moramo da pobedimo sa minimalnih 51 odsto, da budemno sigurni da neće moći niko više i nikada, ni od domaćih ni od stranih faktora, da nas ucenjuje na bilo koji način", rekao je Gašić.

Treba nam ta pobeda da bi mogli da sprovedemo reforme do kraja, da bi mogli Srbiju ponovo da uredimo, da korača ponosno kao nekada, dodao je Gašić.

"Preostalo nam je još deset teških dana u kojima će protivnici sve svoje potencijale, sve ono što su im njihovi strani mentori stavili u zadatak, sve pare koje su dobili od njihovih mentora i sponzora da upotrebe protiv SNS i Aleksndra Vučića", rekao je Gašić.

"Zato vas molim da krenete od vrata do vrata, od kuće do kuće, od prijatelja do prijatelja, od brata do brata, komšije, kuma, prođite za ovih deset dana svaku kuću", poručio je Gašić i istakao da SNS mora da pobedi sa 51 odsto svuda, i u Jagodini i u Beogradu.

Zzelimo da stranim faktorima pokažemo da narod Srbije želi stabilnost, istakao je Gašić i ocenio da je jedino Srbija u okruženju stabilna i naveo događanja u Makedoniji, Rumuniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, BiH.

"Pitajte Pajtića odakle mu ođednom pare da plati brojne bilborede, autobuse, televizijske spotove, televizijske misije. Odakle kada su bili u blokadi. Odakle su puni džepovi para Borisu Tadiću i Čedi Jovanoviću, za (Ivicu) Dačića znam odakle, od koferčeta", rekao je Gašić.

Posle govora Gašića, na improviziranoj pozornici, na parkingu "Vivo" šoping centra, glumci Narodnog pozorišta izveli su predstavu "Vreme časti".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.